Wie zijn wij?

Of eigenlijk, wie ben ik?

Ik ben Linda. Moeder van 2 prachtige dames. Samen met onze beestenboel wonen wij onder de rook van Nijmegen in een klein dorp midden in het groen. Als gezin doen wij niets liever dan festivals bezoeken, vandaar ons motto met bewuste grammaticafout: 

'Doe maar mee met de feestje!'

Ik ben altijd al graag actief bezig geweest: koken, taarten bakken,  tuinieren, haken. Zelf iets maken waar mensen blij van worden is voor mij één van de leukste dingen die er bestaat. 

Na allerlei omzwervingen van saaie kantoorbaan via lerarenopleiding naar online kindermarketing werd het tijd om te gaan doen waar ik ècht blij van word: schminken!

Wat begon als een rood-wit-blauw vlaggetje op een wang voor Koningsdag is inmiddels uitgelopen tot een geweldige hobby waar ik mijn werk van heb gemaakt. Samen met mijn knalroze koffer kom ik naar je toe!

Liever iets anders? Ook airbrushtattoos zijn mogelijk! Met de juiste verzorging geniet je wel 14 dagen van de stoerste ontwerpen!

Festivals, kinderfeestjes, bruiloften, open dagen, als er kinderen zijn kan er geschminkt worden!

Contact

Omdat ik vaak onderweg of bezig ben, ben ik niet altijd telefonisch goed bereikbaar. Je kunt me daarom het beste bereiken via de volgende kanalen:

Email: goedidee@itsagoodday.nl

Whatsapp: 06-40383862
Sparkel Schmink
Doe maar mee met de feestje!!!