Prijslijst

Behalve van duidelijke kleuren houd ik ook van duidelijke communicatie. Om die reden heb ik een eenvoudige prijslijst samengesteld. Mocht je toch graag een persoonlijke offerte ontvangen of heb je het idee dat jouw wensen niet in het door mij opgestelde lijstje passen neem vooral even contact met me op!

Kinderfeestje

Je bent jarig, gefeliciteerd! Natuurlijk kom ik graag op je feestje om jou en je gasten van feestelijke kleuren te voorzien! Na het eerste uur factureer ik per half uur, afgerond in het voordeel van de jarige.

Uurprijs: € 52.50

Privé evenementen 

Ga je trouwen, vier je een jubileum, of vier je je verjaardag groots en zoek je iets leuks voor de jonge gasten? Ik help je graag! Net als bij de kinderfeestjes factureer ik na het eerste uur per half uur, eventueel afgerond in het voordeel van de klant.

Uurprijs € 52.50

Commerciële evenementen

Ben je organisator van een festival, open dag of markt en wil je graag dat ik je jonge bezoekers vermaak zonder dat zij daar voor hoeven af te rekenen? Voor commerciële evenementen factureer ik minimaal 3 uur vooraf. Overige uren kunnen in overleg achteraf gefactureerd worden.

Uurprijs € 57.50 excl. BTW.

Bellypaint

Leuk om cadeau te geven, als extraatje tijdens een babyshower of gewoon lekker rustig voor jezelf; wanneer je 30-36 weken zwanger bent is het hèt moment voor een mooie bellypaint!

Startprijs: € 75.- incl. BTW*

*Dit is afhankelijk van het ontwerp en de tijd die in beslag wordt genomen. De prijs wordt vooraf bepaald.

Bijkomende schmink voor broers/zussen kost € 5.- per persoon.

Workshop

Ben je (bijna) jarig en wil je graag met je vrienden en vriendinnen leren schminken? Boek dan nu een workshop voor op je kinderfeestje!

Tijdens deze workshop leren jullie de basis van het schminken; je leert omgaan met sponsen en verschillende penselen, leert hoe je kleuren mooi aanbrengt en in elkaar laat overlopen, je maakt verschillende lijnen, krullen en strepen en bloemen en je sluit af met een kunstwerk op je arm, je gezicht, of het gezicht van een vriend of vriendin ( als deze dat goed vindt natuurlijk!)

Wil je als tijger het feest afsluiten? Kan! Liever een eenhoorn leren maken? Kan ook! Jouw feest, jouw wensen!

Aan het eind van de workshop krijgt iedereen een leuke polaroid mee als aandenken, met als extraatje een groepsfoto voor de jarige!

De workshop is op een door jou gekozen locatie*, duurt ongeveer 2 uur, is geschikt vanaf 7 jaar en kost € 15.- per persoon, met een maximum van 10 kinderen per feest.

*vier je je verjaardag ergens anders dan thuis? Overleg dan even met de eigenaar van de locatie of deze het goed vindt dat de workshop daar gehouden wordt.

Reiskosten 

Alle prijzen zijn inclusief 20 kilometer enkele reis ( via GoogleMaps) vanaf postcode 6612. Wanneer de afstand groter is dan 20 kilometer breng ik per extra kilometer € 0,25 excl. BTW in rekening, vanzelfsprekend geldt dit voor de heen- en terugreis.

Wanneer de reistijd volgens GoogleMaps zonder files meer dan een uur bedraagt breng ik hiervoor eenmalig € 25,- in rekening.

Informatie 

De schmink die ik gebruik is op waterbasis en voldoet aan zowel alle Europese als alle Amerikaanse keuringsnormen. Aan het einde van de dag is de schmink eenvoudig te verwijderen door middel van  een met water nat gemaakt washandje of een gezicht-of babydoekje. Het kan soms gebeuren, wanneer schmink lang op het gezicht zit, dat sommige kleuren iets hardnekkiger zijn. Hiervoor kun je eventueel een zachte zeep gebruiken. 

Allergische reacties op deze schmink zijn niet bekend maar mogen natuurlijk nooit helemaal uitgesloten worden. Mocht er onverhoopt een allergische reactie optreden gebeurt dit vaak al tijdens of kort na het schminken. De huid reageert dan op eventueel aanwezige parfum of andere toevoegingen in de schmink. Hoe mooi een vrolijk beschilderd gezichtje ook is, in dit geval dient de schmink zo snel mogelijk verwijderd te worden met water of een ongeparfumeerd vochtig doekje. Wanneer de irritatie aanhoudt kan een vochtinbrengende, ongeparfumeerde crème of een schijfje komkommer verkoeling brengen. 

Wanneer de allergische reactie pas optreedt bij het verwijderen van de schmink ligt de oorzaak vrijwel altijd in het middel dat gebruikt wordt voor het verwijderen van de schmink. Ook hier geldt: gebruik milde, ongeparfumeerde producten, liefst alleen water. Om het risico op vervelende reacties te beperken en in verband met hygiëne schmink ik niet op beschadigde huid of eczeem.  Sparkel Schmink kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele allergische reacties.Sparkel Schmink is onderdeel van Sparkel en staat ingeschreven bij de KvK onder nummer

70967571. 

 

Correspondentieadres: Broekstraat 48 6612 AD Nederasselt. schmink@sparkelen.nl 

06-40383862.

Betalingen o.v.v. factuurnummer op NL83KNAB0257188673 t.n.v. Sparkel

 


Sparkel Schmink & Bellypaint
Doe maar mee met de feestje!!!